O nama

Mi ne pokušavamo, mi rješavamo problem!
"HERCTIME" je centar za odvikavanje od patološkog kockanja koji se već dvadeset godina uspješno bavi rješavanjem problema patološkog kockanja. Program je zasnovan na edukaciji koja je usmjerena na sticanje novih znanja i vještina u cilju prevazilaženja impulsa i diskonekcije sa kockarskim modelom funkcionisanja.

Edukacija se obavlja individualno, bez medikamenata, kombinovanjem podrške tima stručnjaka, psihologa, i ličnog programa Dejana Stankovića. Odvikavanje od kockanja je ozbiljan proces i zahtjeva ozbiljan pristup. Lječenje kockara je moguće i uz naš program veoma uspješno. Naš program edukacije se pokazao kao najdjelotvorniji kako sa klijentima iz regiona tako i sa klijentima iz čitave Evrope. Nudimo Vam jednostavno rješenje koje brzo i efikasno. Uz našu pomoć i Vašu odluku, imate zaista pravi način da prestanete sa kockanjem.

Problem se ne rješava zabranama, lijekovima, ograničenjima i slično. Problem se rješava znanjem!
Da znanje pravi razliku između uspješnih i neuspješnih, znate to sami iz života. Naša je obaveza da to znanje prenesemo osobi koja je u problemu ali i cijeloj porodici. Vaša je obaveza da naučeno primjenite. Jednostavno. Takva je moć znanja.

Centar za odvikavanje od kockanja po metodi Dejana Stankovića

Na našem YouTube kanalu možete pogledati Ulog – film o kockanju ( odvikavanje od kockanja ) po istinitim događajima 2016. godine..

Knjige Dejana Stankovića

Odvikavanje od kockanja je ozbiljan proces i zahtijeva ozbiljan pristup. Lijecenje kockara je moguće i u našem centru veoma uspješno. Mi vam nudimo jedinstveno rješenje, koje je brzo i efikasno. Uz našu pomoć i vašu odluku, imate zaista pravi način da prestanete sa kockanjem. Ukoliko sumnjate da član Vaše porodice ima problem sa kockanjem možete pročitati jedan od naših prethodnih tekstova koji govore o znakovima patološkog kockanja kod člana porodice. Detaljnije informacije o problemu kockanja možete pronaći na našem sajtu
image

Knjiga "Ulog"


Dejan Stankovic

image

Knjiga "Zbogom kockanje"


Dejan Stankovic

image

Knjiga "Patološko kockanje, uzroci i posledice"

Dejan Stankovic

image

Knjiga "Oproštajno pismo"


Dejan Stankovic