O nama

Mi ne pokušavamo, mi rješavamo problem!
"HERCTIME", centar za odvikavanje od patološkog kockanja u Banjaluci, je dio firme "Herc Time" u Novom Sadu, koja se već dvadeset godina uspješno bavi rješavanjem problema patološkog kockanja. Program je zasnovan na edukaciji koja je usmjerena na sticanje novih znanja i vještina u cilju prevazilaženja impulsa i diskonekcije sa kockarskim modelom funkcionisanja.

Edukacija se obavlja individualno, bez medikamenata, kombinovanjem podrške tima stručnjaka, psihologa, i ličnog programa Dejana Stankovića. Odvikavanje od kockanja je ozbiljan proces i zahtjeva ozbiljan pristup. Lječenje kockara je moguće i uz naš program veoma uspješno. Naš program edukacije se pokazao kao najdjelotvorniji kako sa klijentima iz regiona tako i sa klijentima iz čitave Evrope. Nudimo Vam jednostavno rješenje koje brzo i efikasno. Uz našu pomoć i Vašu odluku, imate zaista pravi način da prestanete sa kockanjem.

Problem se ne rješava zabranama, lijekovima, ograničenjima i slično. Problem se rješava znanjem!
Da znanje pravi razliku između uspješnih i neuspješnih, znate to sami iz života. Naša je obaveza da to znanje prenesemo osobi koja je u problemu ali i cijeloj porodici. Vaša je obaveza da naučeno primjenite. Jednostavno. Takva je moć znanja.

Centar za odvikavanje od kockanja po metodi Dejana Stankovića

Na našem YouTube kanalu možete pogledati Ulog – film o kockanju ( odvikavanje od kockanja ) po istinitim događajima 2016. godine..

Knjige Dejana Stankovića

Odvikavanje od kockanja je ozbiljan proces i zahtijeva ozbiljan pristup. Lijecenje kockara je moguće i u našem centru veoma uspješno. Mi vam nudimo jedinstveno rješenje, koje je brzo i efikasno. Uz našu pomoć i vašu odluku, imate zaista pravi način da prestanete sa kockanjem. Ukoliko sumnjate da član Vaše porodice ima problem sa kockanjem možete pročitati jedan od naših prethodnih tekstova koji govore o znakovima patološkog kockanja kod člana porodice. Detaljnije informacije o problemu kockanja možete pronaći na našem sajtu
image

Knjiga "Ulog"


Dejan Stankovic

image

Knjiga "Zbogom kockanje"


Dejan Stankovic

image

Knjiga "Patološko kockanje, uzroci i posledice"

Dejan Stankovic

image

Knjiga "Oproštajno pismo"


Dejan Stankovic